Det är i klubben som vi möts

Den lokala klubben är hjärtat för verksamheten - det är i den som medlemmarna möts. Det finns över 1000 Y´s Men-klubbar världen och minst lika många klubbprogram. Men gemensam är värdegrunden samt att man genom klubbverksamheten ska understödja socialt och humantärt arbete med inriktning på barn och ungdomar.

Den mest naturliga vägen är genom insamlingsarbete. Men även mer handfast arbete som att assistera som ungdomsledare scouterna eller vara "fadder"/rastmorsa har också sitt värde. I Sverige är arbetet med att sälja julkalendrar ryggraden för många klubbar, som i lilla Ulricehamn där den lokala klubben varje år säljer 3000 kalendrar. Andra exempel på inkomstinbringande verksamheter är en större hantverksmarknad i Jönköping, medan i Örebro arrangerar den lokala klubben en julmarknad och i Järfälla och Lund loppmarknad. I Göteborg bjuder man på sopplunch.

Du som är är intresserad av vår verksamhet är välkommen ta kontakt med närmaste klubb och dess president! Vi vill gärna bli fler och det finns alltid utrymme för den som vill vara med i en Y´s Men´s Club!

Välkommen

Ulricehamn Y's Men´s Club seniorklubb

Skriven av Super User.

Y's Men Ulricehamn

Y's Men's Club Ulricehamn.

Klubben bildades 1979.

För att skapa en kamratlig och trivsam samvaro mellan medlemmarna träffas vi någon gång per månad . Studiebesök och föredragshållare hjälper oss att hålla oss informerade om vad som händer i vår omvärld

Y´s Men´s Club Ulricehamn är nu en seniorklubb inom Y´s Men International, Region Sverige.

Kontakt

Kontaktperson Åke Filipsson

Y's Men's Club Ulricehamn

Grönahögsvägen 61B

523 32 Ulricehamn

Tel: 0705-301422

e-post. ake.lise-lotte@telia.com

Hemsida

www.ysmenulricehamn.se

Bankgiro

797-1781


Bli medlem hos oss

Om du vill bli medlem hos oss fyller du i detta formulär. Vi kommer att kontakta dig snarast möjligt.
Fyll i obligatoriska fält *.
captcha
Ladda om

Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet