Det är i klubben som vi möts

Den lokala klubben är hjärtat för verksamheten - det är i den som medlemmarna möts. Det finns över 1000 Y´s Men-klubbar världen och minst lika många klubbprogram. Men gemensam är värdegrunden samt att man genom klubbverksamheten ska understödja socialt och humantärt arbete med inriktning på barn och ungdomar.

Den mest naturliga vägen är genom insamlingsarbete. Men även mer handfast arbete som att assistera som ungdomsledare scouterna eller vara "fadder"/rastmorsa har också sitt värde. I Sverige är arbetet med att sälja julkalendrar ryggraden för många klubbar, som i lilla Ulricehamn där den lokala klubben varje år säljer 3000 kalendrar. Andra exempel på inkomstinbringande verksamheter är en större hantverksmarknad i Jönköping, medan i Örebro arrangerar den lokala klubben en julmarknad och i Järfälla och Lund loppmarknad. I Göteborg bjuder man på sopplunch.

Du som är är intresserad av vår verksamhet är välkommen ta kontakt med närmaste klubb och dess president! Vi vill gärna bli fler och det finns alltid utrymme för den som vill vara med i en Y´s Men´s Club!

Välkommen

Jönköping Wetter Y's Men´s Club

Skriven av Super User.

Wetterklubben

Jönköping Wetter Y’s Men’s Club bildades i februari 1996, har ca 20 medlemmar och är en av tre i klubbar i Jönköping.

Våra klubbträffar är t ex att anordna föreläsningar, har jordförsäljning på våren, matlagningskurser, besöka varandras jobb och vi arrangerar en hantverksmässa tillsammans med Jönköping Mixed Y’s Men’s Club allhelgonhelgen varje år.
Vårt största hjälpprojet är att hjälpa barn i norra Thailand med medfödd missbildning i form av läpp- och gomspalt. De drabbade barnen kan inte få i sig tillräckligt med föda och får inte hjälp via sjukvårdsförsäkringar varför de är helt beroende av att pengar doneras. Att hjälpa ett barn med operation och rehabilitering kostar några få tusen kronor.
Projektet vi stöder, Cleft Lip, Cleft Palate Repair and Rehabilitation Project, har hittills hjälpt mer än 400 barn i området.
 
Välkommen att bli medlem i vår klubb!

.


Presidium

  • President: Anna Carlheim och Petra Jerkeby
  • Sekreterare  Göran Melin
  • E-post mottagare  och webbmaster Petra Jerkeby 

Klubbadress Wetter Y´s Men´s Club Jönköping


50% c/o Anna Carheim Johan Skyttes Väg 19 554 48 Jönköping  070- 259 08 27 E-postadress.

50% c/o Petra Jekeby  Grännavägen 66, 531 64 Huskvarna 070-875 86 33 E-postadress

 

Bli medlem hos oss

Om du vill bli medlem hos oss fyller du i detta formulär. Vi kommer att kontakta dig snarast möjligt.
Fyll i obligatoriska fält *.
captcha
Ladda om

Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet