Presidiebyte i Jönköping

Written by Bo Rybrand.

Nu har Jönköpings Y´s Men´s Club haft presidiebyte.

Presidiet möttes hemma hos Anita och Lennart Holm i deras fanstiska sommarparadis i Källebäcken, Habo - bara ett stenkast från Vätterstranden. Eftersom det inte finns så många i klubben som ställer sig till förfogande som ledare, har det under åren blivit så att flera av presidiets medlemmar byter poster med varandra med en viss regelbundenhet. För klubbens del fungerar detta fint, eftersom det varje år blir olika ledarskap, men ändå en viss kontinuitet över tiden.

Y´s Men´s Göteborgsklubb har besökt broder-klubbar i Danmark.

Written by Bo Rybrand.

Nu har Göteborgsklubben varit på besök i Danmark och upplevt vad några klubbar i Danmark gör.

Venligbo är ett spännande danskt samlingskoncept för engagerade och goda samhällsmedborgare, volontärer, som Y´s Men-rörelsen kan ta efter eller låta sig inspireras av. Det menar Ylva Kornegård-Björklund, YMC Göteborg, efter att ha deltagit i ett 3-klubbarsmöte i Danmark.

Gör skillnad, ge en gåva av värde!

Written by Bo Rybrand.

 

Årliga malariarapporten visar att malaria minskat med ca 50% 2000-2013. Test, antimalariamedel och nät är viktiga komponenter. Roll Back Malaria gör skillnad! 
När du skall uppvakta eller ge en minesgåva, välj då ett Gåvobevis från Y´s Men! Du gör det lätt genom att lämna din gåva till ”Roll Back Malaria” tillsammans med en personlig hälsning! 

Från Area Europas konferens i Vejle Danmark.

Written by Bo Rybrand.

Som representant för Region Sveriges Y´s Men har jag nu varit på ACM konferens i Vejle Danmark tillsammans med areans regionpresidenter RD´s och deras kommande regionpresidenter RDE´s i samverkan med  hela ledningen för arean med areapresidenten Carl Hertz-Jensen i spetsen.

En hälsning från Y´s Men´s Club i Järfälla

Written by Bo Rybrand.

Här kommer en hälsning från Järfällaklubben med ett reportage från ett program som blev mycket trevligt med besök av Håkan Simonsson och Anna-Karin Shartzi.

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet