IPE Joan Wilson på Sverigebesök den 18-23 oktober 2015!

Skriven av Bo Rybrand.

Nu planerar vi att Joan Wilson kommer till oss i Sverige. Ett mycket bra tillfälle för oss att samtala med henne om läget hos oss och om vår framtid här i Sverige. 

   Bild på Joan Wilson

 

Tillsammans med Joan Wilson har Barbro Thoren fått vårt förslag om STEP For All godkänt av Y´s Men International Council. Vi har således arbetat med varandra på distans och hon är klok och kunnig med flera förmågor.

Hon är nu IPE 2015-2016. Till hennes uppgifter hör att delta i RDE träningar på Area-nivå. Hon kommer att vara i Lettland 16-18 oktober 2015. När detta blev känt för mig skrev jag och föreslog att vi skulle träffas för att tala om STEP For All. Vi tycker detta är ett bra tillfälle för henne att stifta bekantskap med en region i Norden, d.v.s. vår. och bekanta sig om våra bekymmer och glädjeämnen, och som vi uppfattat är liknande i hela Norden.

Efter samråd i regionsteamet har vi tänkt oss följande preliminära program

Preliminärt program:

Söndag 18 oktober: Kvällen ankomst Stockholm-Arlanda,  Bor på KOM Hotel 1 natt

Måndag 19 oktober:Möte med Bromma- och Järfällaklubbarna Eftermiddagen avfärd till Jönköping med bil tillsammans med Barbro. Kvällen tillsammans med Team Sweden 2014-2015. Samt homestay 2 nätter för Joan hos någon.

Tisdag 20 oktober: Förmiddagen besök på Jönköpingsklubbarnas Asylverksamhet på KFUM Ungdomens Hus, Jönköping.  Tidig kväll möte med Jönköpingsklubbarna/ledning för samtal och samvaro.

Onsdag 21 oktober:  Halvdag med förmiddagsmöte i Jönköping med klubbarna i Lund, Malmogia, Ulricehamn, Göteborg och Jönköpingsklubbarna på KFUM Ungdomens Hus, Jönköping.  Återfärd till Stockholm med bil. Boende KOM Hotel, Stockholm

Torsdag 22 oktober: Halvdag med klubbarna i Västerås, Örebro, ev Norrköping och Stockholmsklubbarna i Stockholm, motsvarande innehåll som i Jönköping.                 

Tidig kväll möte med ev. klubb i vardande på KFUM Central.  KOM Hotel

Fredag 23 oktober :    Hemfärd till Canada

Barbro Thorén

 

Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet