Presidiebyte i Jönköping

Skriven av Bo Rybrand.

Nu har Jönköpings Y´s Men´s Club haft presidiebyte.

Presidiet möttes hemma hos Anita och Lennart Holm i deras fanstiska sommarparadis i Källebäcken, Habo - bara ett stenkast från Vätterstranden. Eftersom det inte finns så många i klubben som ställer sig till förfogande som ledare, har det under åren blivit så att flera av presidiets medlemmar byter poster med varandra med en viss regelbundenhet. För klubbens del fungerar detta fint, eftersom det varje år blir olika ledarskap, men ändå en viss kontinuitet över tiden.

Kommande år är Bo Rybrand president, Anders Jepsson elect president, Lennart Holm past president och Birgitta och Uno Svensson lämnar presidiet efter gemensamt väl utfört vårv.

Vid avtackningen vände sig Lennart Holm särskilt till de ledömer som gjort det möjligt att vår klubb fungerat så bra administrativt. Ett särskilt tack lämnades till Göran Elm som kassör och Eva och Nisse Nilsson som sekreterare. 

Klubben kommer vara värd för året Regionkonferens 2016 i Jönköping till vilken alla medelemmar hälsas välkomna. Alla klubbar har fått inbjudan och  intresserade kan se program mm i annan artikel på denna hemsida.

Nu ser presidiets medlemmar fram mot en fin sommar! Sedan startar klubben igen med regelbundna möte varannan fredag fram till jul!

Trevlig sommar 

Bo Rybrand

Ny President

Nedan bild på avgående och inkommande presidiemedlemmar.

Bild på Uno och Birgitta Svensson, Bo Rybrand, Anders Jepsson och Lennart Holm

Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet