Hantverksmässa i Bankeryd 5-6 november 2016

Skriven av Bo Rybrand.

Under Allhelgonahelgen arrangerar Y’s Men´s Club i Jönköping för 19:e året i följd Hantverksmässa på KFUM-gården Vidablick i Bankeryd.

Ett drygt 50-tal konsthantverkare från södra Sverige ställer ut, visar upp och säljer sina alster. Konsthantverk i Keramik, Textil, Läder, Kläder, Silver samt Mat i alla dess olika former skapar en variationsrik och spännande Hantverksmässa. Under hantverksmässan pågår  lunch- och kaffeservering samt försäljning av lotter och hemlagade mat-produkter.

För barn och ungdomar finns pröva-på-aktiviteter som Ponnyridning, Bågskytte, Klättring och Upp-visning av Räddningstjänsten m.m. Dessutom dansuppvisning av ”Studio in Motion”.

Arrangör är Y’s Men International som är en internationell hjälporganisation i nära samarbete med KFUM.  Jönköpingsklubbarna har utvecklat hantverksmässan i Bankeryd och har traditionellt över 2000 besökande. Överskottet, som de senaste åren varit ca 100 000 kr, har använts till att stödja barn- och ungdomsverksamhet, främst inom KFUM-Jönköping samt internationella Y's Men projekt.

Y’s Men i Jönköping hoppas på många besökande och hälsar alla välkomna till mässan som pågår Allhelgonahelgen från Lördagen den 5 november kl. 11.00 till 17.00 till på Söndag den 6 november kl. 10.00 till 15.00.

Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet