Gör skillnad, ge en gåva av värde!

Skriven av Bo Rybrand.

 

Årliga malariarapporten visar att malaria minskat med ca 50% 2000-2013. Test, antimalariamedel och nät är viktiga komponenter. Roll Back Malaria gör skillnad! 
När du skall uppvakta eller ge en minesgåva, välj då ett Gåvobevis från Y´s Men! Du gör det lätt genom att lämna din gåva till ”Roll Back Malaria” tillsammans med en personlig hälsning! 

Pengarna som du ger går oavkortat till Y´s Internationals projekt ”Roll Back Malaria”! Du gör det enkelt genom att fylla i och skicka in formuläret nedan. Skriv gärna en egen text som vi sedan vidareförmedlar. (Max 50 tecken).

Sätt in din gåva (minst 100 kronor) på vårt Bg 678-9069 och märk inbetalningen med ”Mitt bidrag till Roll Back Malaria”. Ange tydligt ditt namn så vi kan koppla samman pengar och beställning.

Berätta gärna när vi skall sända ut gåvobevis via brev eller e-post. Annars gör vi det med vändande post! 

Vill du sända flera meddelanden går det bra, men då måst du sända en summa för varje person.  

Här nedan kan får du veta mer om Malaria, klicka och läs:

Malariarapport 2015
Information om Malaria på Svenska

Tack för din gåva som oavkortat går till Y´s Men´s projekt ”Roll-Back-Malaria! Nu ger vi fortsatt möjlighet för alla att ge någon en personlig hälsning och uppmärksamhet genom ett bidrag till vår satsning för Roll Back Malaria! Ge en meningsfull gåva till någon som redan har allt och inte behöver mer!!


Fyll i detta formulär och sätt in din gåva på vårt bankgiro. Tack för att du är med och hjälper oss i kampen mot malaria!
När din gåva finns hos oss på Bg 678-9069 skickar vi ett gåvobevis till mottagaren vid det datum du angivit.
captcha
Ladda om
Dela

Rörelsens motto

Att erkänna det ansvar som följer varje rättighet